#TGNinfo | L’Ajuntament suspèn preventivament el casal d’estiu del Saavedra

L’ajuntament de Tarragona ha comunicat aquesta tarda que suspèn les activitats del casal d’estiu de l’Escola Saavedra, fins a nou avís, perquè un membre de l’equip del centre ha estat en contacte amb un malalt de covid-19. Aquesta persona està en confinament domiciliari i se li farà el test PCR. Com a mesura de prevenció i tal com estableix el protocol, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, que organitza els casals d’estiu, ha comunicat a les famílies aquesta situació, ha suspès el casal de Saavedra fins a nou avís. 

Per la seva banda, s’ha anunciat que la Catedral de Tarragona acollirà una missa per les víctimes de la COVID-19 aquest diumengea les 18h, també es farà arreu de les diòcesis espanyoles i serà presidit per l’arquebisbe metropolità de Tarragona, Joan Planellas i Barnosell.

També és notícia que UGT i CCOO es concentren a les portes de l’empresa IQOXE de Tarragona per exigir més seguretat. Aquesta protesta sindical es produeix dos dies després de la mort d’un treballador en una de les plantes en les que opera la petroquímica IQOXE.

Per la seva part, els càmpings de Tarragona reclamen més suport al Plenari Municipal pel Pla director urbanístic. Aquesta reivindicació neix després que l’Ajuntament de Tarragona hagi aprovat en el ple d’avui proposar un seguit d’al·legacions a aquest pla.

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest divendres 10 de juliol.

PUBLICITAT