#TGNINFO L’EMT habilita les línies d’autobús a les platges

L’Empresa Municipal de Transport de Tarragona habilita les línies d’autobús a les platges. A partir de demà, les tres línies que conecten la ciutat amb la costa entraran en funcionament amb els horaris d’estiu.

Les jornades gastronòmiques de l’Arrós Mariner de Tarragona donen el tret de sortida a partir de la setmana vinent. Aquesta iniciativa compta amb la participació de 20 restaurants que ofereixen una carta molt especial amb cuina de proximitat

Punt i final a la campanya Mascaretes /Salut. Des que va iniciar-se la idea de donar una mascareta gratuïta i les següents a un preu reduït, s’han repartit arreu de la província gairebé un milió de mascaretes. Els farmacèutics recorden que les principals mesures de seguretat s’han de compaginar per evitar el contagi.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona té l’aprovació de la Federació Espanyola de Bàsquet per ascendir a la LEB Plata. Tot i així, els del Serrallo hauran de certificar l’ascens als despatxos i fer un pressupost optimista per poder sortir a competir a la categoría.

I en cultura, el Cicle Musical Voramar de Tarragona se celebrarà al setembre amb tres concerts. Aquest petit festival que té lloc al Teatret del Serrallo ha adaptat el seu calendari per la crisi sanitària i comptarà amb tres actuacions d’artistes del territori.

PUBLICITAT