#TGNINFO Les autoescoles es neguen a obrir a la Fase 2

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades d’ahir dimecres se’n van confirmar 24 més i n’hi ha 2.335 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha bastants més sospitosos, 432 nous i en són 16.400 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. No es va haver de lamentar cap mort i en segueixen sent 414 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 2.013 positius acumulats, 24 més que dimarts. En aquesta Regió hi ha 12.642 casos sospitosos, i s’han hagut de lamentar un total de 372 defuncions.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 322 positius acumulats i 3.758 sospitosos. En aquesta regió tampoc es va haver de lamentar cap mort i segueixen sent 42 les acumulades. 

Les altes hospitalàries també han augmentat en relació amb les que vam anunciar ahir. A hores d’ara ja se n’han donat 946 al Camp de Tarragona i 121 a les Terres de l’Ebre.

Les autoescoles de la província es neguen a obrir a la Fase 2 perquè no els hi surt a compte. Direcció General de Trànsit estima que no s’han pogut fer 12.000 exàmens teòrics i pràctics. 

La fase 2 del desconfinament permetrà obrir un 15% més de negocis a Altafulla. A partir de la setmana vinent ja es podran habilitar els interiors dels establiments de restauració per atendre els clients, s’obriran les grans superfícies comercials i els centres educatius. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

Els centres educatius atendran alumnes de manera presencial a partir de l’1 de juny. En cap cas s’hi faran classes, que seguiran sent telemàtiques, i es prioritzarà el suport als alumnes que acaben etapa. Com es viurà a Altafulla? Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

L’Estació Náutica Costa Daurada ha elaborat un manual de bones pràctiques per les activitats al mar. L’objectiu d’aquest manual es generar confiança en l’oci nàutic. Ens amplia la informació l’Ariadna de la Calle des de Ràdio l’Hospitalet.

Mor un home de la Selva del Camp atrapat pel seu motocultor mentre llaurava. Els fets van succeir ahir a la tarda a la finca de la víctima, un home de 86 anys. Ens amplia la informació Antonio Mellado, des de Ràdio La Selva. Bona tarda!

La Selva del Camp celebra una nova jornada de donació de sang dimarts 26 de maig, al Pavelló i amb cita prèvia. La nova ubicació respon al fet que l’equipament municipal garanteix les mesures de distanciament social i d’aforament proposades per les autoritats sanitàries arran de la crisi de la Covid-19. Antonio Mellado, des de Ràdio La Selva, ens en dona més detalls. Bona tarda!

L’entitat Pla de Barris de Montroig del Camp organitza cinc tallers per donar suport psicològic de forma telemàtica als veïns del municipi. Ens ho explica l’Èric Rosique des de BXC Ràdio..

Ja han nascut els pollets de dues de les tres parelles de corriol camanegre que han fet el niu enguany al camp de dunes de la platja de la Paella de Torredembarra. Ara, el GEPEC-Ecologistes de Catalunya, que ha fet el seguiment de la nidificació, instal·larà més cartells informatius per a fomentar la protecció d’aquesta espècie protegida. Josep Sánchez, Ona la Torre.

I en esports, la Federació Catalana de Bàsquet ha donat a conéixer el nou format per la temporada 2020-2021 i ha determinat els diferents ascensos. A la ciutat de Tarragona són sis els equips que pujaran de categoria. Ens ho explica el Jonay Gonzàlez des de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT