#TGNInfo |Les platges de Tarragona estrenen sensors per controlar l’aforament

Aquest dilluns a l’informatiu de Carrer Major us hem parlat sobre els sensors que avui han començat a funcionar a les platges de Tarragona i que estaran connectats amb un sistema de megafonia i uns semàfors que alertaran de si la platja està massa plena. La informació també es podrà consultar en una APP mòbil. 

Aquesta mateixa tarda s’ha acordonat la platja de l’Arrabassada després de ser trobat a la sorra el que podria ser un artefacte explosiu, el que podria ser un projectil dels que es disparen des dels submarins.

D’altra banda aquest dilluns el Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat que invertirà 370 milions d’euros i contractarà 5 mil nous professors per al curs vinent. El Govern català ha anunciat que les classes començaran al setembre de manera presencial i que es faran en el que han anomenat “grups de convivència”. Al programa hem recollit les reaccions de “decepció” i “sorpresa” dels sindicats i les famílies que ho consideren del tot insuficient.

Per la seva part, els mossos afirmen que els patrullatges conjunts amb la guàrdia urbana a la Part Alta de Tarragona estan donant fruits. De fet, segons les dades que ha difós el cos el nombre de delictes violents han caigut un 70% i els furts s’han reduït a la meitat. Tot això des que al novembre es va posar en marxa el dispositiu Vibio. 

Finalment, entre altres notícies, hem repassat també com va anar la manifestació per commemorar el dia de l’Orgull Gai que es va fer ahir al vespre a la Rambla de Tarragona.

No us perdeu l’informatiu complet d’aquest dilluns 29 de juny de 2020!

PUBLICITAT