#TGNINFO: L’exalcalde Nadal respon a Ballesteros i demana que rectifiqui públicament

L’exalcalde de Tarragona Joan Miquel Nadal ha volgut trencar el silenci per contestar les declaracions de l’actual batlle Josep Fèlix Ballesteros sobre la seva persona. Ballesteros va fer al·lusió a Nadal preguntat pel cas Inipro i comparant la seva situació judicial amb la viscuda per l’exalcade tarragoní.

Nadal ha demanat que Ballesteros rectifiqui públicament i expressi la falsedat del que va dir públicament.

El centre de polèmica és el Cas Inipro, on l’alcalde tarragoní està acusat per un auto judicial de vuit delictes penals.

La nova coordinadora de Joventut posa el treball territorial com a objectiu principal

Aquest dimecres s’ha presentat la nova coordinadora territorial de joventut a Tarragona, Carmina Blay, i ha assegurat que el seu objectiu és treballar de manera coordinada i transversal amb tot el territori.

Volen buscar diverses sinergies entre tots els departaments de la Generalitat i desenvolupar projectes de proximitat per als joves, i que cada projecte s’adapti a la realitat del territori.

Per això vol treballar de la mà d’ajuntaments locals i dels regidors de joventut, per saber quines necessitats té cada lloc.

Trobada protocol·lària d’entrenadors prèvia al derbi

Aquest dimecres s’ha dut a terme la trobada protocol·lària entre els entrenadors del Nàstic i el Reus a l’estadi del conjunt del Baix Camp. Una trobada que ha deixat normalitat en els seus respectius discursos i cap intenció de voler augmentar el significat d’un partit que tan sols val tres punts.

El tècnic andalús del Nàstic, Gordillo, ha exposat quin Reus es trobarà i quin Nàstic vol veure. A banda, Gordillo també ha explicat què és el que més respecte li provoca el Reus de Bartolo.

Xavi Bartolo ha valorat precisament el significat especial de jugar un derbi, tot i que al no ser la seva primera vegada, assegura que el simbolisme ha canviat.

PUBLICITAT