#TGNinfo | L’Hospital Joan XXIII reajustarà la seva activitat dilluns

L’Hospital Joan XXIII començarà dilluns a reajustar la seva activitat per adaptar-se a la crisi sanitària. El departament de Salut ha informat que es reduirà la cirurgia major ambulatòria. Aquestes operacions només es faran als matins i s’anul·len les que ja hi havia programades per les tardes. 

Urgències

La construcció del complex Hard Rock fa temps que porta cua. Ahir al Parlament se’n va tornar a parlar, i la Federació d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona ho veu com una oportunitat per a la Costa Daurada.

La seguretat és un dels temes que més porta cua a Tarragona. Ahir l’Ajuntament va presentar un pla per acabar amb la sensació d’inseguretat. Ja s’ha començat a desenvolupar i de moment es fa als barris de Ponent després de la bona experiència a la Part Alta.

Tarragona ha celebrat aquest matí un nou ple on s’ha aprovat licitar el servei de manteniment de les franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals. També s’han aprova dues mocions per donar suport als bars i restaurants tancats per la COVID-19, i una altra per enfortir l’Atenció Primària.

En esports, el Nàstic cau eliminat als vuitens de final de la Copa Federació. Els granes van caure a la pròrroga amb un gol de penal de l’equip gironí i perden totes les possibilitats d’estar a la Copa del Rei.

PUBLICITAT