#TGNINFO: L’ofrena floral enceta els actes de l’11 de setembre a Tarragona

L’ofrena floral al Passeig de Rafel Casanovas ha obert els actes de l’11 de setembre que se celebraran a Tarragona. Partits polítics i entitats s’han apropat al passeig tarragoní per celebrar la tradicional ofrena.

Diada Castellera de l’11 de Setembre

Dins dels actes de la Dada Nacional de Catalunya destaca l’actuació castellera al Pla de la Seu amb les quatre colles de la ciutat, els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo. Es tracta d’una de les últimes actuacions abans de les diades de Santa Tecla.

El marxandatge de Santa Tecla, ja a la venda

A banda de la Diada i dels seus actes aquest dilluns també sobre l’estand de Santa Tecla 2018 al Teatre de Tarragona, on es podrà adquirir el tradicional marxandatge de la festa major. Enguany, com a novetat, destaquen les figures de goma de diversos elements del seguici popular.

Diada, però d’entrenament, a can Nàstic

La desfeta grana a Las Palmas obliga al Nàstic a no descansar i a preparar el partit davant l’Osasuna, aquest dissabte a les 4 de la tarda. Els de Gordillo no descansen ni tant sols en dia festiu. Durant tota la setmana l’equip prepararà un matx que és ja tota una final.

PUBLICITAT