#TGNINFO Més de 5.000 agents vetllaran per la seguretat durant els Jocs

Uns 3.980 agents públics i uns 1.400 privats seran els encarregats de vetllar per la seguretat de la ciutadania durant els Jocs Mediterranis. Aquests policies estaran activats durant els 10 dies que dura l’esdeveniment i en formaran part Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Portuària, Guàrdia Urbana i Cos Nacional de Policia.

Escolta-ho.

Jocs Mediterranis i Olímpics s’uniran a través de Pau Casals

Pau Casals serà la figura protagonista del concert dels Jocs Mediterranis. L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferiran aquest diumenge un concert a la Catedral de Tarragona on a través de la figura de Pau Casals s’intentarà unir el passat, els Jocs Olímpics del 1924, amb el present, els Jocs Mediterranis i amb el futur, els Jocs Olímpics del 2024 a París.

Escolta-ho.

Esquerra Republicana fa la conferència de ciutat. Els republicans volen presentar el seu projecte de ciutat de la mà del seu portaveu Pau Ricomà. Sota el títol “Tarragona. Canviar per prosperar” faran una sèrie de propostes per canviar alguns aspectes de la ciutat.

Xavi Molina marxa i Gordillo queda

Baixes i continuïtats a can Nàstic. Els granes han confirmat que el tècnic José Antonio Gordillo seguirà al capdavant de l’equip la temporada que ve. D’altra banda el capità Xavi Molina ha anunciat que no renovarà amb el Nàstic mitjançant una carta d’agraïment.

Escolta-ho.

PUBLICITAT