#TGNINFO: Més de 60 efectius de Creu Roja pel Concurs

Creu Roja ha anunciat que el dispositiu pels dos dies de Concurs de Castells consistirà en més de 60 persones que intervindran si cal en qualsevol incidència mèdica. Entre tot aquest personal, hi ha 10 ambulàncies, 18 tècnics sanitaris, dos infermers i dos metges voluntaris, a banda, a peu de plaça hi haurà 40 socorristes amb titulació d’Assistència Sanitària Immediata.

Tarragona renova la il·luminació nadalenca de la Plaça de la Font i la Imperial Tàrraco

Cinc arbres de Nadal cònics, dos a les escales d’accés a de l’Ajuntament i tres al perímetre de la Plaça Imperial Tàrraco, seran les grans novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany a la ciutat. En total, seran gairebé 800 motius, en els que es faran servir prop d’un milió de llums LED. L’empresa encarregada de la instal·lació iniciarà els treballs a principis del mes d’octubre. L’encesa de llums està prevista que sigui a el 30 de novembre. 

Repsol i la CCCC renoven la seva col·laboració pel Concurs de Castells

Per setè any la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Repsol signen un acord de col·laboració. Aquesta col·laboració es xifra en una aportació econòmica de 10.000 euros, però Josep Bertran, Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, ha volgut explicar que la col·laboració va més enllà de la part econòmica.

TALL

El Nàstic torna a Tarragona després del breu stage a Olot

El Nàstic de Tarragona ha tornat aquest dijous de l’stage a Olot després de dos dies que han servit per fer comunió i conjura de cara al partit de diumenge al Carranza. La concentració no ha disgustat als futbolistes i posen de manifest la necessitat de fer-ho en moments on la unió és l’únic camí. Pel que fa al partit de diumenge, encara queden sessions per endavant, però ja es coneix que el duel serà de necessitats tenint en compte el mal inici d’ambdós equips.

PUBLICITAT