#TGNINFO El Minipop tanca la seva vuitena edició

El Festival Minipop ha tancat la vuitena edició aquest diumenge amb diverses activitats destacades. L’Espai nadó ha seguit obert perquè els més petits poguessin jugar, i a més també s’han fet tallers durant tot el dia.

Els Castellers de St Pere i St Pau descarreguen el tercer 3d8

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han celebrat la seva Diada del Local que per la pluja han hagut de fer dintre el mateix local. Tot i això han descarregat el tercer 3d8 de la temporada a la segona ronda. L’han acompanyat del 5d7 i el 2d7.

Un tarragoní guanya l’Euro Milions

Què faríeu si us toqués en un sorteig de la loteria i guanyéssiu 37 milions d’euros? Doncs aquesta és la pregunta que ha de respondre un tarragoní que ha resultat premiat després de participar a l’Euro Milions, amb una butlleta que es va vendre a l’Administració de Loteries número 16 de Tarragona, ubicada al Parc Central de Tarragona.

El Nàstic assoleix la permanència

El Nàstic de Tarragona es va imposar davant el Rayo Vallecano per dos gols a cero. Els granes van aconseguir d’aquesta manera la permanència, assegurant-se jugar una temporada més a la categoria de plata.

PUBLICITAT