#TGNINFO Només un 1,5% de la població tarragonina s’hauria immunitzat

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Dimecres se’n van confirmar 26 més i n’hi ha 2.165 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha més sospitosos, 416 nous i en són 14.506 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. A més es van lamentar dues morts, i ja en són 408 d’acumulades.
Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 1.937 positius acumulats, 25 nous respecte al dimarts. En aquesta Regió hi ha 11.117 casos sospitosos, i es van produir les dues morts, i ja en són 366 d’acumulades.
D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre es va confirmar un positiu més, i en són 228 d’acumulats, a més hi ha 3.389 sospitosos. En aquesta regió no es va haver de lamentar cap mort.
També hi ha hagut més altes hospitalàries. A hores d’ara ja se n’han donat 917 al Camp de Tarragona, que en són 14 noves, i a les Terres de l’Ebre no se’n va donar cap de nova, i en són 122 d’acumulades.
A la demarcació de Tarragona només s’ha immunitzat un 1% de la població segons l’estudi que ha fet l’Estat Espanyol. Això té aspectes positius, però també de negatius. Jonay González, Ràdio Ciutat Tarragona.

Representants del món local al Camp de Tarragona es van reunir aquest dimecres amb el conseller d’Interior Miquel Buch per compartir l’actualitat en relació amb la fase 1 de la desescalada. Una trobada en la qual també va participar la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. Josep Sánchez, Ona la Torre.

Aquest dimecres va començar la preinscripció escolar que enguany per la situació derivada de la COVID-19 s’està fent de forma telemàtica. Un primer dia que va tenir alguns problemes informàtics. Des del sindicat USTEC el seu portaveu de Tarragona, Juan Carlos Feijoo, ha demanat que es faci tot el millor possible, perquè per a les famílies ja és prou difícil haver de fer la preinscripció a través de la xarxa.

Feijoo ha destacat que de cara el curs que ve necessiten un augment de plantilla tenint en compte que serà diferent al dels altres anys. A hores d’ara assegura que no saben quin pla de retorn hi haurà, i això els preocupa i neguiteja.

Els tècnics esportius del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre s’han reunit a una taula de treball. L’objectiu d’aquesta era compartir informació i criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia de la Covid 19 i l’afectació als serveis esportius municipals. Ariadna de la Calle, Ràdio l’Hospitalet.

L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc farà els primers testos PCR a sospitosos de patir la COVID-19. N’han arribat 50 i aquest dijous es faran les 5 primeres proves, des de ràdio montblanc, Jordina Moix.

Altafulla s’ha adherit a la commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia. Part dels treballadors municipals ja han rebut formació per detectar casos de discriminació per orientació sexual i identitat de gènere. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

Montblanc s’adhereix a la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà. Es compromet també a recuperar l’entorn patrimonial i natural del Pont Vell malmès per la riuada, des de Ràdio Montblanc, Jordina Moix.

El Club Volei Sant Pere i Sant Pau va finalitzar la temporada segon del seu grup de Superlliga 2. Però com que no hi haurà playoff d’ascens es podria quedar sense una plaça a Superlliga. Jonay González, Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT