#TGNinfo | Nou ensurt en l’àmbit químic

Nou ensurt, aquest cop sense conseqüències, que s’ha viscut avui a la indústria química, just l’endemà de la històrica vaga que va paralitzar els polígons nord i sud per demanar més seguretat. Avui, un episodi de males olors ha fet saltar l’alarma al polígon nord. En un primer moment s’ha plantejat la hipòtesis d’un gas molt tòxic, s’ha activat l’alerta del Plaseqcat i s’ha confinat l’alumnat de l’institut de Constantí. Finalment s’ha comprovat que es tractava d’àcid sulfhídric, que ja s’estava dispersant i que no hi havia perill. 

Notícies destacades també en l’àmbit d’infraestructures. Tots els partits amb representació al Parlament sumen esforços per reclamar que el tercer fil sigui provisional i que es construeixi una nova via ferroviària específica per a mercaderies, que passi per l’interior. 

Ens referirem també al macrocomplex turístic del Hard Rock. El conseller de Territori i Sostenibilitat assegura que l’operació de compravenda dels terrenys es desencallarà en un parell de setmanes. 

Són notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dijous 20 de febrer de 2020. Escolta’l!

PUBLICITAT