#TGNINFO Plenari “mogut” aquest dilluns a Tarragona

Aquest dilluns a l’Ajuntament de Tarragona es viurà un ple mogut. Amb la mirada posada a la votació de la vacant de la consellera de la CUP Laia Estrada, també està previst que s’aprovi la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística de la Part Alta.

El ple anul·larà expedients de treballadors municipals oberts durant el franquisme

D’altra banda el plenari servirá per anul·lar els expedients de 230 treballadors municipals sota la repressió franquista. Es tracta d’una moció impulsada per ERC que entrarà finalment al ple com a declaració institucional.

Escolta-ho.

Tarragona no es vol quedar sense trens d’alta velocitat

El senat tarragoní vol que la ciutat no es quedi sense alta velocitat. Recordem que amb el Corredor del Mediterrani tots els trens d’alta velocitat es desviaran a l’estació del Camp. Per això proposen un enllaç curt, és a dir, un “tren-tram” que s’iniciaria des de Reus.

Escolta-ho.

Gairebé 2 mil playmobils envaixen la Tarraco Arena Plaça amb la fira TàrracoClick

De la mà de SomosClicks, la Fira TarracoClick ha aterrat aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça amb entorn a 1800 playmobils entre el total de 14 diorames, alguns tematitzats sobre la Tarraco romana, a més de 13 botigues, foodtrucks, premis i concursos, entre altres.

Escolta-ho.

Tarragona celebra l’any nou xinès

Tarragona ha celebrat l’arribada de l’any nou xinès. El tram on hi ha situada l’estàtua dels castells s’ha omplert amb unes 20 carpes aproximadament on s’han fet diferents activitats, com taller, jocs i exhibicions després d’una cursa al matí. L’acte ha tingut una bona acollida iha estat organitzada per diverses entitats de cultura xinesa de la ciutat com la comunitat d’estudiants d’espanyol de la URV.

Escolta-ho.

El Nàstic empata al Mini Estadi

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit aquest cap de setmana un punt al Mini Estadi. Al partir de dissabte els granes van realitzar una bona primera part tot i les poques ocasions de gol. A la segona Kakabatze avançava els granes, però el Barça B minuts després aconseguia empatar.

Escolta-ho.

PUBLICITAT