#TGNINFO La Policia Nacional celebra el seu aniversa amb la polèmica per l’equiperació salarial

La Policia Nacional ha celebrat el seu 194 aniversari amb un acte oficial, on s’ha condecorat diferents membres de la policia, per la seva actuació en moments concrets, com els atemptats a Cambrils, o pel seu recorregut dins de les forces. La Policia Nacional celebra l’aniversari en mig de la polèmica sobre la equiparació salarial.

Escolta-ho.

L’Aquelarre arriba al Pla de la Seu

Aquest divendres començar a Tarragona una nova edició de la fira Aquelarre. Fins el diumenge es podran veure diferents parades d’alimentació i diferents productes al Pla de la Seu i als voltants. A més també hi haurà una cercavila i diversos espectacles.

Pablo López fa parada a Tarragona

Pablo López visita aquest divendres Tarragona. El cantant presentarà el seu nou treball a la Tàrraco Arena Plaça on fa aturada el seu tour Santa Libertad. Les entrades ja fa dies que es van esgotar i és un dels grans espectacles que enguany fa parada a la ciutat.

Escolta-ho.

El Nàstic espera el Tenerife

El Nàstic de Tarragona es veu les cares aquest diumenge amb el Tenerife. Els granes volen sumar tres punts al Nou Estadi davant una afició que desitja veure com el seu equip guanya a casa. Nano Rivas, el tècnic, ha comentat que “no s’ha de generar una pressió excessiva a l’equip.”

PUBLICITAT