#TGNINFO: Rayo vs Nàstic | Droga | URV | Calendari festiu

tgn-info-expres

El Nàstic de Tarragona continua mantenint la imbatibilitat a les Copes i s’ha assegurat a Vallecas el bitllet a la següent ronda de la Copa del Rei, que el pot emparellarà amb un equip de Primera Divisió. El partit va començar bé pels interessos granes amb un gol de Maloku, i tot i el bon joc que van quallar els de Vicente Moreno, Manucho va igualar l’eliminatòria a la segona meitat.

Eiriz Mata va regalar un penal al conjunt madrileny a les acaballes del partit, però Dimitrievski va evitar la sentencia i la victòria dels de Vallecas. No va ser fins als penals que el Nàstic es va assegurar el passi a la següent ronda. Tarragona és la segona demarcació de l’Estat que més plantacions ‘indoor‘ de marihuana desmantella.

Segons l’agencia ACN la Guàrdia Civil ha desmantellat aquest any 33 plantacions d’aquest tipus, a més s’han intervingut 274 quilos de cabdells de marihuana, 10.200 plantes i s’ha detingut a 80 persones. Durant l’acte de celebració del Pilar, la Guàrdia Civil també ha anunciat la desarticulació de fins a 14 punts de venda de droga al detall, en diverses operacions que s’han saldat amb 26 detinguts i la intervenció de cinc quilos i mig de cocaïna, un quilo d’heroïna, ‘speed‘, èxtasis, 80.000 euros i diverses armes de foc.

Una tesi de la URV analitza la figura del postcuidador familiar i el procés de reconstrucció de la vida quotidiana que ha d’afrontar.
L’autor és Gerard Mora, infermer tortosí que actualment treballa a la Unitat de Crítics de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. En el treball Mora es fa diverses preguntes al voltant dels cuidadors. Què passa quan un cuidador familiar deixa de cuidar? Quins sentiments, percepcions, necessitats experimenta? o Com reconstrueix la seva vida quotidiana.

El grup municipal d’ERC a Tarragona ha demanat a l’alcalde que modifiqui el calendari festiu del 2017, a causa dels canvis que s’hi han realitzat de les festes de Sant Magí i Santa Tecla, que podrien passar a ser dilluns. Des d’ERC expliquen que l’expedient sobre els festius no va passar per cap comissió prèvia al ple, i que ells no van reclamar-lo en considerar que seria un tràmit sense més incidència, com es fa cada any. El portaveu del grup municipal, Pau Ricomà, ha apuntat que ja s’han produït reaccions negatives en la ciutadania i ha animat a Ballesteros a reconsiderar la decisió.

PUBLICITAT