#TGNinfo | Restriccions a la Part Alta els dies forts de Santa Tecla

Tarragona restringirà els accessos a la Part Alta durant els dies centrals de Santa Tecla. L’Ajuntament vol prevenir l’aglomeració de gent i la celebració de festes no autoritzades. 

Hi haurà un dispostiu especial de la Guàrdia Urbana i es limitaran els espais d’aparcament. A més, s’impedirà el consum de begudes alcohòliques a la via pública i l’obertura de botigues més enllà de les 10 de la nit.

Pel que fa a l’evolució de la pandèmia, en les darreres 24 hores, al Camp de Tarragona hi ha hagut una nova mort per covid-19 i s’han detectat 77 positius. 

Pel que fa a les escoles, Educació  ha informat que hi ha 25 classes confinades de 19 centres educatius de la demarcació. La majoria es concentren a Tarragona i Reus. Avui també s’hi ha afegit un grup de l’Institut de la Selva del Camp. 

Els metges residents, els MIR, han iniciat avui tres jornades de vaga. Al Camp de Tarragona s’han convocat concentracions a les portes de Joan XXIII, Santa Tecla i el Sant Joan de Reus. 

A més, demà a la tarda hi ha convocada una mobilització al centre de Tarragona. Denuncien uns sous precaris, un excés d’hores i poc temps per a formació. La protesta compta amb el suport del sindicat Metges de Catalunya. 

La crònica cultural, passa avui per una de les jornades destacades de Santa Tecla. D’aquí uns moments es farà el pregó, que enguany pronuncia l’actriu Agnès Busquets. 

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dilluns. Escolta’l!

PUBLICITAT