#TGNINFO Tarragona celebra el Concert dels Jocs Mediterranis amb polèmica

Aquest diumenge la Catedral de Tarragona ha acollit un concert de, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) commemoratiu ‘Jocs Mediterranis i Jocs Olímpics de París. Units per la música i Pau Casals.’ Un concert que s’emmarca dintre la programació cultural dels Jocs Mediterranis, però que només s’hi podia assistir amb invitació, i això ha creat certa polèmica.

Estudi sobre l’habitatge turístic d’ús a la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona presenta aquest dilluns un estudi diagnòstic sobre l’habitatge d’ús turístic a la ciutat. Un tema polèmic ja que diversos veïns de la Part Alta es queixen de la quantitat de pisos turístics que hi ha al barri.

Concentració per rebutjar la presència de Jaume Climent i Jordi Canal

A les set de la tarda s’ha convocat una concentració davant la casa Joan Miret per demostrar que Jaume Climent de Societat Civil Catalana i Jordi Canal, col·laborador de las FAES no són benvinguts. La concentració l’ha convocat el CDR.

El Nàstic torna a la feina el 9 de juliol

El Nàstic de Tarragona ja té calendari de preparació per encarar la pròxima temporada. Els de Gordillo tornaran a la feina el 9 de juliol. Una pretemporada on la plantilla grana s’exercitarà al Complex Esportiu de Salou en les seves tres primeres setmanes. Del 30 de juliol al 5 d’agost, els tarragonins realitzaran el primer ‘stage‘ a la Garrotxa, a la Vall d’en Bas.

PUBLICITAT