#TGNinfo | Tarragona enceta el nou curs escolar amb normalitat

Gairebé 116 mil alumnes han començat amb normalitat aquest dilluns les classes al Camp de Tarragona i el Baix Penedès, en un curs condicionat per la pandèmia. Al territori hi ha  més de 9.100 docents, dels quals uns 400 s’han contractat com a reforç. 

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, ha destacat que el curs comença amb plenes garanties tot i que alguns sindicats com USTEC·STEs consideren que no són suficients i no descarten fer una vaga per reclamar millores i que se’ls tingui en compte.

D’altra banda Port Aventura avui ha anunciat un projecte de col·laboració amb LaLiga per ampliar l’oferta del parc temàtic. Les dues societats preveuen invertir uns 150 milions en tres fases, amb la creació d’una nova àrea dins del ressort.

Aquest dilluns a més, Tarragona es converteix en una ciutat de 30 km/h, iniciativa ja en vigor i impulsada des de l’Ajuntament de Tarragona per limitar la velocitat de forma genèrica a la ciutat i millorar la seguretat a més de fomentar la mobilitat a peu i altres modes més sostenibles.

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu d’aquest dilluns. Escolta’l per a més informació i altres notícies del territori!

PUBLICITAT