#TGNINFO Tarragona entra a la fase 2

La notícia del dia és sens dubte que Tarragona ha entrat en la fase 2 del pla de desconfinament. D’aquesta manera acaben les restriccions horàries per sortir a passejar o a fer esport, exceptuant la gent gran que continua tenint un horari preferent. També hi ha múltiples novetats pel que fa a l’activitat econòmica i social i que anirem repassant tot seguit. Destaca la  reobertura dels centres comercials del territori. De fet, el Parc Central de Tarragona i la Fira de Reus són els primers que han pogut obrir a Catalunya. Això sí, ho han hagut de fer amb restriccions.

I avançant cap a la normalitat, els mercats de Tarragona també han reprès avui els horaris habituals, de dilluns a dissabte en horari ininterromput de 8:30 del matí a les 21 de la nit.

Per altre banda, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà ha volgut demanar prudència a la gent i seny davant el desconfinament. Avui, els banys han estat permesos, i és per això que l’Ajuntament prepara una App per mostrar l’aforament de les diferents platges de Tarragona.

PUBLICITAT