#TGNinfo | Tarragona, la província d’Espanya amb més càmpings segurs

Més d’una trentena de càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han superat l’auditoria de seguretat de l’Institut per la Qualitat Turística d’Espanya. De fet, Tarragona és la demarcació de tot l’Estat amb més càmpings segurs.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha acusat al govern espanyol d’utilitzar la reunió dels presidents autonòmics com a propaganda monàrquica. Aragonès s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde, Pau Ricomà i amb la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó durant la seva visita a la ciutat.

Encara en política, Santi Castellà és reelegit primer secretari del PSC a Tarragona. D’aquesta manera el partit socialista posa en marxa una nova executiva amb l’objectiu de defensar els interessos de la ciutadania

La Via T de Tarragona obre les inscripcions de la VIII edició de Les Botigues al Carrer. L’iniciativa arribarà a principis de setembre i intentarà ajudar al comerç afectat per la crisi de la covid-19.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona començarà la temporada a Albacete i disputarà cinc derbis en sis jornades. El repte pel CBT serà evitar el descens i optar a la zona de playoff d’ascens.

L’altre equip de bàsquet de Tarragona, l’ADT de Torreforta, arrencarà el seu retorn a la lliga EBA enforntant-se amb l’Olivar de Saragossa. En el calendari de competicions, els groc-i-negres han quedat enquadrats amb els altres dos representants de la província.

PUBLICITAT