#TGNINFO Tarragona s’entrega a una causa solidària, la investigació pel Niemann-Pick

Tarragona ja compta amb una delegació de la Fundació Niemann Pick, una malaltia genètica incurable que pateixen només 19 persones a tota espanya, entre elles el Javier, un nen d’onze anys de l’Albada. La família s’encarregarà de recollir fons per la investigació i conscienciar sobre aquesta malaltía.

El president de la Cambra de Comerç, Andreu Suriol, ha deixat el seu càrrec. Ho ha fet a vistes de la campanya electoral, en la qual hi participa com a membre de la llista de Junts per Catalunya. L’ha relevat el vicepresident, Josep Martí, a efectes immediats.

El Mercat Central i la Creu Roja estan recollint joguines de forma solidària per a infants en risc d’exclusió social. És una iniciativa solidària on també col·labora la fundació Port Aventura. Ho faran fins demà mateix, al Mercat.

El Nàstic de Tarragona encara la setmana amb el màxim positivisme possible tot i la derrota a casa davant el Lorca i el desànim per la imatge de l’equip. Eduardo ha explicat que s’ha de tenir clar d’on venia l’equip i que si els granes haguessin guanyat, el registre d’aquest inici de temporada seria del 50% de victòries.

PUBLICITAT