#TGNINFO Els veïns de Torreforta volen que es llenci el transformador de la plaça 1 de Maig

Aquest gener han començat les obres per ampliar el pati del Col·legi Gual Villalbí, l’Escola de Torreforta, a partir d’uns terrenys d’INCASOL. Concretament van començar les obres la primera setmana d’aquest mes. Es tracta d’uns terrenys situats entre aquesta escola i la plaça 1 de Maig. Tot i això des de l’Associació Plaça 1 de Maig de Torreforta, estan preocupats, així com ha explicat el president, Modesto Pallejá, perquè diuen “que segurament no tiraran el transformador que hi ha i això és perillós pels nens.”

Mor Rosa Puig Presidenta de l’Associació de Veïns del Port

Rosa Puig, presidenta de l’Associació de Veïns del Port, ha traspassat aquesta matinada a causa d’una malaltía contra la que havia estat lluitant els darrers mesos. Puig tenia 59 anys, i feia més de 15 anys que participava amb la vida activa de l’associació. Va deixar el seu carrec de vicepresidenta per assumir el lideratge després de la mort del president, qui també havia patit una greu malaltia fa un any i mig.

Escolta-ho aquí

El Banc de sang vol augmentar les donacions de plasma

Continua la Marató de donar sang que va començar el passat divendres. De moment les donacions són una mica inferiors a les de l’any passat. La Doctora Virginia Callau, directora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, ha explicat que el principal objectiu és arribar a les 8.000 donacions a tot Catalunya. D’altra banda ha comentat que enguany s’han proposat augmentar les donacions de plasma.

Escolta-ho aquí

El trànsit del carrer del davant l’edifici Atlàntic estarà tallat 2 dies mínim

El trànsit al carrer Rovira i Virgili amb Rambla Nova, just al davant de l’edifici Atlàntic estarà tancat fins que els veïns instal·lin una malla protectora a la façana o un altre mitja de protecció. És amb motiu del despreniment del passat diumenge, des del tretzè pis, de part de la façana d’aquest emblemàtic bloc de pisos.

Escolta-ho aquí

Emilio Viqueira visita el Localitat Grana

El Nàstic de Tarragona prepara el xoc de dijous contra l’Osasuna després d’aconseguir un punt valuós a Almeria. Els granes han de jugar el partit ajornat pel temps al Sadar abans del derbi de diumenge. Aquest dilluns Emilio Viqueira, director esportiu, ha visitat el Localitat Grana, on han fet un repàs dels fitxatges i el mercat d’hivern.

PUBLICITAT