Un total de 2 mil persones, de 29 comparses, ompliran de disbauxa els carrers de Tarragona amb la Rua d’Artesania del #CarnavalTGN 2018

El proper dissabte 10 de febrer a la tarda la Rua d’Artesania de Tarragona treurà al carrer a 29 comparses i fins a 2000 persones que desfilaran i ompliran els carrers de disbauxa, llum, color i les seves apostes temàtiques. Any rere any el nivell és cada cop més elevat i situa al carnaval tarragoní com un dels millors de l’estat.

Enguany destaca l’entrena de dues noves comparses, Platinum i Spectrum que arriben amb ganes de fer-se un lloc i classificar-se entre la resta.

Seguint el mateix nou recorregut de l’any passat, la comitiva carnavalera sortirà de l’Avinguda Ramon i Cajal, creuarà la Font del Centenari i seguirà per Rovira i Virgili fins a arribar a l’Avinguda Catalunya on finalitzarà davant la universitat.

Per la seva part la conselleria de Cultura ha renovat la web del carnaval facilitant la consulta de les activitats i destacant l’apartat visual.

PUBLICITAT