Tres barris tarragonins afectats pel soroll d’obres nocturnes d’Adif

Aquest dimecres a Carrer Major hem conegut la problemàtica que pateixen des de fa anys tres barris de Tarragona a causa dels sorolls ocasionats per obres nocturnes a les vies d’Adif a la zona del Port de Tarragona, i especialment els darrers mesos.

Els barris afectats Torres Jordi, Barri del Port i El Serrallo queden representats per la Federació de Veïns Segle XXI. Em parlat i conegut les queixes i reclams de les respectives associacions veïnals amb el seu secretari Josep Maria Ferran qui indica que la federació hi està al cas i que l’Ajuntament de Tarragona també va remetre a l’empresa ferroviària una queixa oficial sobre aquesta situació.

Pel que han esbrinat es realitzen obres a la nit aprofitant que no hi passen trens i les tasques s’intensifiquen a l’estiu, motiu pel qual l’afectació és major als darrers mesos.

Per altra banda Ferran s’ha referit també al projecte dels Districtes de l’actual govern que està pendent i ha de servir com una eïna de comunicació i participació amb els barris i les entitats veïnals per respoldre problemes com aquest.

PUBLICITAT