Tres casos més de coronavirus a Tarragona

Són 24 ja les persones afectades pel Covid-19 al Camp de Tarragona; aquest diumenge s’han confirmat els 3 darrers. Un veí de Torredembarra de 71 anys, una veïna de Tortosa de 55 que treballa en el món sanitari i a hores d’ara està aïllada a casa seva i una veïna de Tarragona de 31 anys que evoluciona favorablement però continua ingressada a l’Hospital Santa Tecla.

El Departament de Salut informa que aquest diumenge han mort quatre persones per coronavirus relacionades amb el brot d’Igualada i ja són 12 víctimes a Catalunya des que va començar la pandèmia. A hores d’ara, 52 persones continuen en estat greu, mentre que s’han diagnosticat 188 casos nous.

Tot i que la xifra de persones infectades per coronavirus ha augmentat a tot Catalunya, la resposta de la ciutadania quedant-se a casa confinada ha estat massiva i des de primera hora del matí places, carrers, parcs i platjes han estat completament buits.

Policia local i autonòmica han patrullat durant tot el dia per avisar a algunes persones que passejaven o feien esport i comunicar que el fet de no estar a casa era motiu de sanció. Els agents també han donat avís a algun establiment que estava obert i no era ni supermercat, ni farmàcia, obligant a tancar les seves portes.

PUBLICITAT