Tres detinguts i un cas d’estafa de 80.000 euros a Tarragona

Setmana intensa pels cossos de seguretat a la ciutat. Ahir dimecres la Guàrdia Urbana va detenir un individu per tres delictes diferents: Causar un accident de trànsit, donar positiu en la prova d’alcoholèmia i atemptar contra els agents de l’autoritat.

La Guàrdia Urbana va rebre l’avís a les nou del vespre d’un accident de trànsit. El conductor del vehicle responsable de l’accident va donar positiu al control d’alcoholèmia i va agredir violentament els agents.
Dimarts la Guàrdia Civil va prendre declaració a una persona investigada per haver estafat més de 80.000 euros a una parella d’avis de Tarragona. L’estafa va deixar al matrimoni sense els estalvis de tota la seva vida. La Guàrdia Civil ho està investigant des de setembre de l’any passat. La persona investigada és la seva neboda neta, el familiar més proper i que s’encarregava de cuidar-los.
També dimarts, els mossos d’esquadra van detenir un home de 29 anys per conducció temerària. El detingut va fugir durant 27 quilòmetres per l’AP-7 arribant a velocitats de 210 km/h. Al copilot, un home de 52 anys, també se’l va detenir com a presumpte autor dels delictes de resistència i d’atemptat contra els agents de l’autoritat. Entre els dos, els detinguts acumulen 51 antecedents policials, la majoria dels quals són furts.

PUBLICITAT