Els Tres Tombs de Tarragona i el tancament de la Sala Trono

Destaquem els tres tombs de Tarragona i el tancament de la Sala Trono.

Tres Tombs
Aquest migdia la Rambla Nova de Tarragona s’ha omplert per poder veure els tres tombs. Uns 200 cavalls, una vintena de carruatges de passeig i uns trenta carros de càrrega han desfilat per Tarragona des de les 9 del matí fins a les dues de la tarda. Jordi Batet, organitzador dels tres Tombs de Tarragona i vocal del Gremi de Pagesos, ha valorat molt positivament aquesta nova.
S’ha de destacar que a més els tres Tombs d’enguany han sigut especials perquè el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre han pogut estrenar un carro que acabaven de comprar i que a més ha presidit la comitiva.

Sala Trono
La Sala Trono de Tarragona va tancar ahir les seves portes després de 14 anys amb una sensació agredolça. Positiva per la feina feta, amb nombroses produccions pròpies, centenars de funcions i havent estat l’únic espai de teatre independent amb programació estable a la ciutat. La vessant negativa és que per qüestions legals a l’espai s’hi havien de fer obres, cosa que obligava a reduir la possibilitat d’espectadors. De fet, la Trono era la segona sala més petita de Catalunya, amb una capacitat per unes 40 persones. Ara la Sala Trono està en negociacions amb l’Ajuntament per aconseguir un altre espai per poder seguir fent teatre de petit format a Tarragona.

Esports
Pel que fa als esports el Nàstic va guanyar dissabte al Valladolid per 1 a 2. Són 3 punts molt importants per intentar allunyar-se una mica més de les posicions de descens. I en bàsquet, el CBT va perdre ahir a la pista del Cambados gallec per 98 a 87. Un mal primer temps va enterrar les opcions dels blaus, que segueixen lluitant per sortir de la zona baixa.

PUBLICITAT