El Càmping Trillas obre una zona ultrasegura sense COVID-19

El Càmping Trillas Platja Tamarit estrenarà pròximament ‘Trillas Paradise’ per convertir-se en el primer allotjament turístic d’Europa en habilitar una zona ultrasegura oberta només a clients que acceptin passar per un exhaustiu procediment, que inclou test PCR i un complet qüestionari mèdic, entre d’altres mesures de prevenció, desenvolupat per experts de la Fundació per a la Lluita contra la Sida (FLSIDA).

El Trillas Platja Tamarit, que va ser el primer a obrir les seves portes al Camp de Tarragona i un dels primers de Catalunya, posa en marxa aquest projecte pioner a l’era post-Covid inspirant-se en el model de Corea del Sud per generar espais segurs. Per portar a la pràctica aquesta idea, els resultats de laboratori s’acceleren fins a reduir a sis hores les 48 habituals de les anàlisis PCR i així poder mantenir un ritme àgil d’entrades.

El càmping subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l’estada, que tindran un cost aproximat per al client d’uns cent euros.

D’aquesta manera, i assumint que el risc zero és impossible de garantizar, la suma dels test, el rigorós protocol d’entrada i la baixa incidència de l’Covid-19 al Camp de Tarragona fan viable gaudir d’una experiència de vacances al càmping en total llibertat, sense mesures addicionals de seguretat.

PUBLICITAT