Tsunami Democràtic convoca activitats pel 9-N a Tarragona

La plataforma ha organitzat una jornada a l’avinguda Roma de la ciutat, on a partir de les 4 de la tarda d’aquest dissabte, realitzaran xerrades, tallers i diverses activitats lúdiques per, com, anuncien per les xarxes socials  “fer reflexionar” a la població, un dia abans de les eleccions generals d’aquest diumenge.

Amb aquesta acció, que s’ha mogut per les xarxes socials de Tsunami Democràtic, Tarragona se suma a les més de 300 poblacions catalanes que faran una jornada de desobediència a la Junta Electoral Central, qui no permet manifestacions polítiques ni campanyes per demanar el vot, en l’anomenada jornada de reflexió.

Per altra banda, Tsunami Democràtic anuncia “protestes continuades” de l’11 al 13 de novembre i, sense desvetllar detalls, assegura que serà “l’acció més ambiciosa” que fins ara ha proposat.

En un comunicat, la plataforma crida els ciutadans a preparar-se per un 11 de setembre de tres dies, i concretament, recomana que la gent s’agafi festa a la feina almenys un dels tres dies i estigui disposat a desplaçar-se pel territori i, si és possible, passar la nit fora de casa. 

PUBLICITAT