TVE a Tarragona per gravar “Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad”

Durant 25 dies de rodatge, l’equip de la sèrie de TVE amb coordinació de Tarragona Film Office gravaran les ubicacions més emblemàtiques de la ciutat.

Espais com el Serrallo, el Mercat Central o l’Aqüeducte romà seran protagonistes del capítol dedicat a Tarragona que s’emetrà al desembre. Durant aquest estiu, l’equip de “Ciudades Espanyola Patrimonio de la Humanidad” tornarà a la ciutat per gravar durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla.

Encara que la sèrie es centri en el patrimoni, la directora de la sèrie, Belén Molinero, ha confirmat que també s’està gravant tot el que sigui d’interès turístic, com la festa Tarraco Viva o els voltants de la ciutat.

La directora destaca dues línies que marquen el que es vol transmetre, la bellesa dels plànols i com la gent de la ciutat conserven i el viuen el patrimoni.

Del documental té dos factors a tenir en compte. D’una banda, la gran tecnològia que permet rodar amb ultra definició 4K i recursos com helicòpters, drons o stady cams. De l’altre, l’objectiu de fer un producte atemporal, centrat exclusivament amb el patrimoni i que perduri com arxiu històric de la ciutat.

 

 

PUBLICITAT