Ultimàtum al projecte

Ara sí, ultimàtum clar i contundent. Xavi Bartolo seurà a la banqueta del Nàstic de Tarragona a Sabadell aquest pròxim diumenge. La junta directiva va reunir-se el vespre d’aquest dimarts amb el director esportiu, Sergi Parés, per analitzar la situació després de la derrota a Badalona, i s’ha pres la decisió de no destituir al tècnic lleidatà aquesta setmana.

Ara bé, un partit, 90 minuts a la Nova Creu Alta, és el marge que guanya Xavi Bartolo. Aquesta vegada no hi ha dubte, si els granes no aconsegueixen un triomf per capgirar la situació, s’acabarà l’etapa del de Bellvís al capdavant del projecte.

Després de l’empat de fa dues setmanes davant l’Espanyol B, la junta mostrava absoluta confiança amb el tècnic i s’assegurava que l’aposta era ferma fins a final de temporada. Una sentència que va fer trontollar, i molt, la derrota i la imatge mostrada per l’equip a Badalona. Tant, que la destitució immediata de Bartolo ha estat clarament sobre la taula.

El 8è entrenador en tres temporades i el que va d’aquesta ha estat a punt de seguir els passos dels 7 anteriors, i si aquest diumenge el Nàstic no suma de tres i canvia radicalment la imatge, Bartolo es convertirà en un més de la llista que sembla no arribar al seu final.

PUBLICITAT