Un final d’oportunitats i amb la joventut com a protagonista

Un present trist lligat a un futur il·lusionant. Aquesta és la realitat que es viu a Can Nàstic des de ja fa unes setmanes. Resten encara tres partits per finalitzar la temporada a la Segona Divisió i l’entorn busca estímuls que mantinguin viva una mínima emoció i motivació.

Un d’aquests, la joventut. Jugadors joves, del filial i de la casa, amb talent i amb ganes de demostrar que volen ser al nou projecte grana a la Segona Divisió B o, si més no, continuar lligats a l’entitat. Enrique Martín, assegura que la seva intenció d’aquí al final és donar oportunitats. Després dels Salva, Viti o Brugui, entre d’altres, pot arribar el moment dels Pol Prats, Montero, Cardona o Joel Marin.

Protagonisme pels més joves quan ja quasi no queda res més. Oportunitats que segurament arribaran aquest diumenge davant l’Elche. Un partit on es podria reobrir una de les polèmiques d’aquest final de temporada. Torna el cas Josema, que podria entrar a l’onze. Enrique Martín demana comprensió.

Pel que fa al partit, encara que tingui poca transcendència, dos equips que ja no es juguen res i que, segurament, sortiran al camp desinhibits. Enrique n’ha parlat i ha recordat el partit a Còrdova. Després de la derrota la passada jornada, l’equip buscarà un triomf davant l’afició. El partit, aquest diumenge a les 16h al Nou Estadi.

PUBLICITAT