Un milió de mascaretes dispensades a la província

Finalitza la campanya Mascareta/Salut amb més de 9 milions de mascaretes dispensades de les més de 3.000 farmàcies arreu de Catalunya. Es tracta d’una de les campanyes que ha donat resposta a la necessitat derivada del desconfinament en un moment de baixa disponibilitat. La professió farmacèutica ha donat resposta als ciutadans que van poder recollir una mascareta gratuïta i les següents a un preu reduït fixat a 76 cèntims la unitat. 

Concretament, a la demarcació de Tarragona s’han dispensat prop d’1 mil·lió a les 342 farmàcies de la província. La cadena del confinament s’ha posat al servei de la salut del país i no ha rebut cap benefici econòmic en aquesta campanya.

Des del col·legi oficial de farmacèutics segueixen recordant les principals mesures higièniques com un rentat de mans freqüent o les mesures de distanciament social. Ara que l’estat d’alarma ha posat punt i final gairebé 3 mesos més tard des de l’inici, l’ús de la mascareta serà obligatori quan no es pugui garantir aquesta distància mínima de seguretat.

PUBLICITAT