Un Pregó sense Amparito marcat pel feminisme i la cultura

La ciutat de Tarragona va viure un Pregó diferent i adaptat al context sanitari actual on van assistir-hi 600 persones en una plaça de la font plena però així si amb distància, cadires i mascareta.

Pla obert de la plaça de la Font de Tarragona durant el pregó de Santa Tecla, amb desenes de persones assegudes per la covid-19. Imatge del 21 de setembre del 2020. ACN.

L’actriu Agnès Busquets va ser l’encarregada de donar el simbòlic tret de sortida de les festes d’enguany amb un discurs marcat pel feminisme i la defensa de la cultura amb un to dinàmic on l’humor va ser el protagonista.

L’acte va durar poc més de mitja hora i va acabar amb la tradicional tronada al final de la Plaça de la Font i que es va poder escoltar arreu de la ciutat. Després del silenci de l’últim petard i arrel de l’anunci de l’alcalde Pau Ricomà de que no sonaria el primer amparito de les festes al pregó, el públic va començar a cantar la cançó per excel·lència de Santa Tecla. Un amparito molt diferent i especial per una festa major excepcional que demà celebra la seva jornada estrella sense seguici, ni castells però amb diversos actes culturals i amb la transmissió dels balls parlats per televisió.

PUBLICITAT