Una app per pagar l’aparcament a Tarragona

telpark-mauri

Fins a 24 ajuntaments i entitats del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, han signat aquest dimarts amb la Diputació de Tarragona un conveni córner, que servirà per promocionar els seus atractius de forma conjunta en quatre fires internacionals, com Londres i Berlín, cinc fires nacionals i estatals, a més de participar en una campanya de promoció al sud de França.

Aquest acord té l’objectiu de consolidar la imatge unitària de la marca costa Daurada i gestionar de manera més eficient els recursos de promoció turística.

El grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya ha denunciat la passivitat de l’equip de govern vers les queixes dels veïns del barri de Sant Salvador sobre el mal estat de les instal·lacions del Camp de Futbol, on el divendres passat es va produir un incendi.

La consellera de Convergència, Cristina Guzmán, ha afirmat que és lamentable el mal estat en el qual es troba aquest equipament esportiu i la seva instal·lació elèctrica, i que és una irresponsabilitat per part del govern que no hagin escoltat les peticions dels usuaris i responsables de les instal·lacions.

I també us volem explicar, que segons ha informat el digital Tarragonadiari.cat, els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb força que s’ha produït la matinada d’aquest dimarts en un xalet prop del carrer Tarragona, als Pallaresos.

Els desconeguts han pogut accedir a l’habitatge entre l’una i les set de la matinada forçant una finestra i un cop dintre, sense fer soroll, s’han pogut endur diners, alguns articles electrònics i un cotxe. Segons el digital, els propietaris del xalet no s’han despertat fins a primera hora del matí perquè els haurien dormit amb un esprais

I un apunt casteller, perquè Jonathan Lafuente serà el nou cap de colla dels Xiquets del Serrallo. Serà escollit aquest dissabte en l’assemblea anual dels del barri mariner de Tarragona, ja que només s’ha presentat la seva candidatura. Lluís Monfort seguirà al capdavant de la presidència, càrrec que ostenta des de 2013.

 

DESTAQUEM

Una aplicació per a telèfons mòbils permetrà, a partir d’aquest dimarts, facilitar la gestió i el pagament de l’aparcament en les zones regulades a Tarragona, concretament en les 5.129 places que hi ha a la ciutat.

L’app, que ja es pot descarregar, s’anomena Telpark i és gratuïta, tot i que l’AMT no descarta que altres aplicacions puguin servir també per utilitzar aquest sistema. Així ha explicat Begoña Floria, la presidenta de l’AMT, els avantatges que comporta aquest sistema.

A més a més, es preveuen més millores tecnològiques al llarg del 2016, com la tramitació electrònica dels abonaments i targetes per a residents,  el canvi tecnològic del sistema de control d’accés i de pagament als aparcaments soterrats o el Visual Car, el cotxe que complementa la tasca del vigilant en les zones d’estacionament regulades, i que ja es troba en funcionament.

Sergi Arts, el director de l’AMT ha exposat quins podrien ser alguns d’aquests canvis tecnològics en els aparcament soterrats de la ciutat.

 

TEMPS

Matí de temperatures més baixes però amb una estabilitat que continuarà durant al llarg d’aquesta tarda. Seguirà bufant el vent, però poc a poc anirà minvant. De cara a demà, persistirà la tranquil·litat, tot i que apareixeran núvols prims tan al matí com a la tarda.

TEMP. MÀXIMA 16 / MÍN. 9

 

PREVISIONS

Aquest dimecres Josep Fèlix Ballesteros, President de la Fundació  Tarragona 2017 i alcalde de la ciutat, presentarà la Marató Costa Daurada Tarragona 2017, que tindrà lloc aquest diumenge 17 de gener.

A més a més, també aquest dimecres, la consellera de Festes, Begoña Floria, El Rei Carnestoltes Oscar Urgel i la Concubina Raquel Duque, presentaran el Carnaval de Tarragona d’aquest any.

PUBLICITAT