Una exhibició d’equip

El TGN bàsquet derrota amb una gran exhibició d’equip l’Igualada 75 a 62​. L’equip de Juan Carlos Arjona es va mostrar infal·lible davant les igualadenques gràcies al gran joc d’equip de les titulars i els canvis que van entrar durant el partit.

Les tarragonines van veure’s superades en el primer quart, però el temps mort que va demanar Arjona va ser decisiu per donar-li la volta al partit amb un parcial de 14-2 i marxar al final del primer temps amb un 16-10 favorable a les tarragonines. El trident anotador format per Hughes, Pascual i Peña va ser decisiu per marcar les distàncies i que les igualadenques anessin a remolc durant la resta del partit. En un gran segon temps el TGN bàsquet va posar-se fins a 9 punts de distància gran part pel nivell oferit de la cadet Sofia Llanos que va anotar vuit punts. A la represa, l’equip visitant va retallar distàncies posant-se a només un punt, amb un marcador de 48 a 47. Encara que les oportunitats es van esvair quan Peña i Núria Vilamajor van anotar a la línia de tres, cal destacar però que la petita de les Vilamajor va ser l’única expulsada del partit cometent les cinc faltes personals. Finalment el partit va posar-se molt coll amunt per l’equip visitant, que va marxar del tercer quart 62 a 49, amb un partit de gran nivell que va oferir la pivot substituta de Hughes, com es el cas de Vadillo. Ja en l’últim quart l’Igualada va claudicar en el tram final i el marcador va reflectir un clar 75 a 62.

Abans del matx, la capitana de les jugadores del TGN bàsquet, Laura Pasqual va llegir un manifest en defensa de la igualtat entre homes i dones i l’aposta per l’esport femení juntament amb les seves companyes d’equip i les jugadores de l’Igualada al centre de la pista.