Una victòria que val per dos al Serrallo

Victòria molt important pel Club Bàsquet Tarragona, una victòria que val per dos després de la derrota del Cornellà davant el Mataró i les derrotes d’altres perseguidors directes com el Salou o el Badalonès.

Els de Berni Álvarez van guanyar per 66-53 al Castelldefels i van reafirmar-se, una jornada més com a líders, i seguiran encapçalant la taula, almenys, fins a finals de febrer. Són ja dos els partits que treu respecte al segon classificat i també el marge d’error per quedar-se fora del playoff d’ascens a Leb Plata. Els tarragonins han aprofitat l’oportunitat i es distancien també de la mitja taula. on ja treu fins a 4 partits. 

Unes actuacions sensacionals de Jaume Zanca i Ferran Torres van donar la vida al CBT que es va relaxar, i molt, al darrer quart on els tarragonins només van anotar 6 punts. 

Els cebetistes tenen ara dues visites assequibles davant dos rivals de la part baixa. La primera serà a Barcelona davant el Jac Sants i la segona sortida a S’Arenal, a les Illes Balears contra el Palma Air Europa. Les dues victòries podrien deixar a l’entitat tarragonina a un pas de certificar la classificació a la Fase d’ascens.

PUBLICITAT