Unes 250 persones es beneficiaran de les targetes de suport alimentari

Destaquem el conveni que ha signat la Creu Roja amb la caixa per lluitar contra la pobresa, el seminari marca ciutat i el nou fitxatge del Nàstic de Tarragona.
Projectes de lluita contra la pobresa
El passat dilluns la Creu Roja i L’Obra Social la Caixa van signar un conveni de col·laboració en aquells projectes de lluita contra la pobresa. D’aquesta manera la caixa aportarà 5.000 euros per finançar una cinquantena de targetes de suport alimentari perquè les famílies amb situació de vulnerabilitat del territori puguin comprar aliments frescos. Aquestes targetes formen part dels projectes de lluita contra la pobresa que gestiona la Creu Roja. Cada una té un valor de 100 euros i es repartiran entre aquelles persones fills i filles a càrrec. Es calcula que a través de cada targeta es beneficiarà una unitat familiar de cinc membres, per tant, a través d’aquest conveni, unes 250 persones podran comprar aliments frescos durant aquest 2017. Amb tot plegat la Creu Roja assegura que continuen creixent els beneficiaris dels projectes de lluita contra la pobresa, l’any passat en van formar part 28.269 persones i aquest any 28.753.
Evolució del mercat de treball segons la CEPTA
La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona ha fet un estudi de l’evolució del mercat a la Província de Tarragona. Segons aquest la xifra d’atur ha assolit el 15% evidenciant la seva reducció. L’ocupació ha crescut situant-se a nivells del 2009. Pel que fa a els sectors econòmics destaca la terciarització que es situa en nivells màxims històrics, però la construcció continua sense recuperar-se. També asseguren que el mercat de treball augmenta de mida, tant en població activa com d’ocupada. Amb tot plegat però segueix evolucionant pitjor que a la resta de províncies catalanes. I el treball estacional relacionat amb el sector turístic té un gran pes.
Seminari Marca Ciutat
Tarragona acollirà per 4a vegada consecutiva el seminari Marca Ciutat, unes jornades que són referència a Catalunya de la gestió turística, promoció econòmica i citymarketing. En total ja s’han fet vuit edicions d’aquesta trobada de professionals, i 4 d’elles a Tarragona. La temàtica principal d’aquest 2017 de les ponències i les activitats serà la marca en clau interna. Per això comptarà amb la presència d’especialistes destacats en la matèria tant nacionals com internacionals.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona segueix el seu stage a Sta. Coloma de Farners però avui ha anunciat una nova incorporació. Es tracta de Juan Miguel Carrión, lateral esquerra que arriba al club grana després de finalitzar el contracte amb el Sevilla FC. Amb el club andalús ha estat vinculat durant 6 temporades i s’ha format com a jugador des de la categoria infantil fins a juvenil divisió d’honor. El Nàstic ja li està buscant un club d’inferior categoria perquè segueixi la seva formació, però de moment ha signat per quatre temporades amb el club tarragoní.
Apunt
Aquest dimecres es projecta una altra pel·lícula en el Cicle dels Drets Humans. El llargmetratge que s’emetrà serà La Ilusión que aborda diverses qüestions sobre temes socials. La pel·lícula comença a les deu de la nit a l’Espai Jove la Palmera.

PUBLICITAT