Urgència a la zona interior del CBT

El Club Bàsquet Tarragona comença a patir les conseqüències de comptar amb una plantilla curta i que requereix efectius en la zona interior, concretament, en la figura de pivot.

La setmana d’entrenaments de l’entitat ho està confirmant i el club del Serrallo no pot comptar de moment amb Pape Mbaye, que pateix una ‘fascitis plantar’ i que oblida al jugador a reposar. A banda d’ell, Ferran Torres i Jaume Zanca tampoc han entrenat per un procés gripal.

El que més preocupa és l’estat del pivot senegalès, una de les peces claus pel conjunt blau. Ho valora Berni Álvarez, tècnic del CBT.

La seva baixa posa de manifest la necessitat i les reclamacions de Berni de comptar amb una figura interior més. De moment, el club no ha pogut incorporar-lo, tot i saber que és un dels compromisos amb els quals havia arribat amb el tècnic perquè la seva renovació fos una realitat.

Berni Álvarez tem que aquesta falta d’efectius manqui a una plantilla que ja ha demostrat que està capacitada per afrontar una temporada il·lusionant. Els blaus tornen a jugar dissabte, ho faran a les 18 hores de la tarda a la pista del Martorell.

PUBLICITAT