El viacrucis del Sant Crist de la Salle i les polítiques per a la gent gran

Aquest dimarts 11 d’abril destaquem el viacrucis de la Part Alta, un punt d’atenció específic per la gent gran i el Pla de Biblioteques de la ciutat.


Viacrucis a la Part Alta

La setmana Santa segueix omplint els carrers de la ciutat i aquest dilluns va ser el torn del viacrucis pel cas antic de Tarragona. Després la celebració de l’Eucaristia a l’ermita de Sant Magí al Portal del Carro, el viacrucis es va iniciar al Portal del Carro i, des d’aquest punt, la comitiva religiosa es va dirigir cap a l’Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Nou del Patriarca, Peixateries Velles, Mercè i Descalços, per retornar al Portal del Carro, on va finalitzar.

La comitiva la va obrir l’escamot d’armat si el Capità Manaies, que van protagonitzar un recorregut atípic passant per davant del rectorat i baixant pel pàrquing Jaume fins a l’església de Sant Llorenç. El Crist de les 7 Paraules, de l’Associació la Salle, va ser el protagonista al sortir per primera vegada després de la seva restauració.

Punt específic per la gent gran

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona engegarà a finals d’aquest mes un punt d’atenció específic per a la gent gran. Com a part de la Xarxa Mundial de Ciutats Amigues de la Gent Gran, l’Ajuntament tarragoní vol desplegar millores en les polítiques locals i, així, guanyar en qualitat de vida de la gent gran. Tot plegat també buscar mantenir el programa de ‘Gent Gran activa’ i donar-li més visibilitat. De fet, el programa d’activitats està dirigit a persones de més de 60 anys i ofereix més de 2.300 places gratuïtes a les llars de gent gran municipals.

Lesions a Can Nàstic

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona inicia els entrenaments aquest dimarts, per començar a preparar el xoc de dissabte contra el Mirandés, una autèntica final. El peatge de Mallorca ha deixat les lesions de Madinda i Manu Barreiro i les sancions de Muñiz i Mossa, que amb Luismi, Djetei i Cordero han deixat coixos als granes amb 7 baixes. Recordeu a més que teniu tot el repàs de l’actualitat esportiva del cap de setmana al Temps Afegit d’aquest dilluns, on també podreu escoltar la tertúlia amb l’Anton Gasol i l’Arnau Curto.

Pla de Biblioteques

El grup municipal de la CUP presentarà aquest dimarts una roda de premsa per parlar de propostes pel Pla de Biblioteques de la ciutat, on actualment la ciutat només compta amb una Biblioteca Pública al carrer Fortuny que ha quedat petit i que li manquen recursos. Recordem que des del consistori es va voler engegar el Pla de lectura pública de Tarragona per convertir Tarragona en Ciutat Lectora, un fet que ha quedat a l’aire.

FOTO: blocdejaumepujol

PUBLICITAT