Visita a Sants per manar fins al març

El Club Bàsquet Tarragona viatja a Sants per enfrontar-se al JAC Sants, un dels equips més joves de la lliga. El conjunt blau visita un dels equips que lluita per allunyar-se de la zona de descens i que ha sigut capaç de guanyar equips com el Cornellà, el Valls o el Salou

El conjunt de Barcelona ja va posar en perill a l’equip dirigit per Berni Álvarez al Serrallo i va posar en problemes a rivals directes que encapçalen la lliga com el Mollet o el Sant Adrià. El Sants és un equip capaç de mantenir-se al partit i al qual si el deixes jugar s’ho pot creure i fer mal. 

El CBT que s’ha retrobat amb la victòria afronta ara dos partits crucials per la classificació a la fase final, dos partits contra rivals no directes que, independentment del resultat, deixaran al conjunt tarragoní líder durant tot el mes de febrer. A més a més, els del Serrallo poden donar un pas endavant si guanyen i els seus rivals directes perden algun partit. 

El partit davant el JAC Sants serà el proper diumenge 2 de febrer a la 13 del migdia. Després de les dues sortides consecutives, la propera a S’Arenal, el CBT s’hi jugarà molt al Serrallo quan rebi la visita d’un dels perseguidors directes, el CB Mollet. 

PUBLICITAT