Viti i Petcoff suspesos de feina i sou

Viti i Petcoff suspesos de sou i feina fins a final de temporada. El jugador català i l’argentí han sigut sancionats tot i que la nota de premsa del club tarragoní no especifica els motius d’aquesta decisió. El Nàstic ha optat per la mà dura després que els jugadors arribessin tard a l’enfrontament del passat cap de setmana davant el Barça B on el president del Nàstic els va expulsar del camp. 

Aquesta mesura arriba després que ahir, els dos jugadors fossin apartats dels entrenaments amb el primer equip en la sessió matinal i haguessin d’entrenar-se durant la tarda en solitari. 

La situació que va viure el migcampista de Mataró als passadissos el dissabte va ser un dur enfrontament amb la cúpula grana on els dirigents del club li van recriminar la seva actitut i les continues faltes indisciplinàries. 

D’altra banda, l’argentí, Damián Petcoff ha sigut marejat constantment en les darreres setmanes amb l’entitat volent la seva sortida per alliberar una fitxa dins el club. Aquesta setmana se li va comunicar que podia tornar als entrenaments, però l’argentí va afirmar que estava pendent de concretar una sortida i que no volia arriscar amb la seva presència. 

PUBLICITAT