El millor comerç de casa sempre amb nosaltres

No us perdeu la conversa amena de Ràdio Ciutat de Tarragona amb tres establiments que ens han acompanyat des dels nostres orígens: Servirepro, Perruqueria d’Home Javier Guijas i Clínica Josep Maria Vives a qui agraïm la seva confiança, pel seu treball i per ser l’exemple de com el comerç local pot millorar una ciutat. Per molts anys més al vostre costat!

I es que fa 6 anys que vam començar aquesta aventura i des del primer dia teníem clar que volíem ser més que una ràdio. Volíem formar part de Tarragona i convertir-nos en un mitjà de proximitat i confiança. Una filosofia que ens ha ajudat a créixer durant tots aquests anys i que compartim amb aquells que han apostat per nosaltres des del primer dia.

També volem donar les gràcies a totes les empreses que han participat en la iniciativa que vam impulsar fa gairebé un mes en la qual hem realitzat una campanya de publicitat de forma totalment gratuïta pels comerços locals interessats amb l’objectiu de crear una xarxa local per tirar endavant Tarragona. La campanya s’allarga fins aquest 5 de juliol i hem de dir que ha sigut tot un èxit!!!

Gràcies de nou a tots, i a seguir sumant!

També podeu veure el vídeo-resum (aquí)

PUBLICITAT