El Lugo enfonsa el Nàstic i sentencia a Gordillo

El Nàstic de Tarragona ha sumat la setena derrota de la temporada després de caure davant el Lugo en un partit que pot haver estat l’últim de José Antonio Gordillo a la banqueta del conjunt grana. El gol de Carlos Pita a tres minuts del descans ha estat suficient perquè l’equip gallec hagi aconseguit la victòria, sentenciant el preparador andalús.

Gordillo ha introduït dues novetats a l’onze titular com Raúl Albentosa, que ha format l’eix de la defensa amb Cadamuro, i un Roger Brugué que s’ha situat per davant de Sebas Coris a la banda dreta.

Els primers minuts han estat de respecte mutu entre els dos equips, fet que ha causat poques jugadores de perill en ambdues porteries. El Lugo ha tingut més la pilota, però tot i això no ha fet patir a un Nàstic ben col·locat sobre el terreny de joc i al qual li ha mancat més encert i velocitat en la zona de tres quarts del conjunt gallec.

La millor jugada dels grana l’ha protagonitzat Abraham Minero, guanyant la línia de fons i centrant una pilota que s’ha passejat per l’àrea petita. Per la seva part, els locals ho ha intentat amb xuts des de la frontal i amb un llançament de falta de Kravets. L’1 a 0, però ha acabat arribant en una segona acció on la pilota ha caigut morta dins de l’àrea, que Carlos Pita ha enviat al fons de la xarxa.

En el segon temps, Gordillo ha donat entrada a Manu Barreiro i l’equip ha pogut crear més perill per mitjà dels centres laterals. De fet, el gallec i Raúl Albentosa han tingut les dues ocasions més clares per empatar el partit. Abans, el Lugo ha perdonat dues oportunitats molt clares per encarrilar el partit.

La derrota deixa el Nàstic com el fanalet vermell de la classificació amb 6 punts i a José Gordillo molt a prop de la destitució.