El Nàstic vol donar a Lleó el cop definitiu per assegurar la presència al “play-off”

El Nàstic de Tarragona visita aquest cap de setmana a la Cultural Leonesa. Els granes tenen l’objectiu de tancar de manera pràcticament definitiva la presència al play-off d’ascens a segona divisió. Els resultats de la setmana passada ho van deixar a tocar pels de Dani Vidal, però guanyant o no perdent a Lleó quedaria virtualment tancada.

PUBLICITAT

El Nàstic és tercer amb seixanta punts, mentre que la Cultural és el sisè, qui marca la primera plaça fora del play-off. La distància actual és de vuit punts quan en resten quinze per disputar-se. El xoc, però, no serà gens fàcil. Els lleonesos són un bon equip que està pagant una segona volta molt fluixa després de passar els primers mesos de la temporada en places de promoció. Malgrat la irregularitat, continuen mostrant-se molt sòlids al Reino de León. De fet, només hi han perdut un partit, el primer de la campanya. En parla el tècnic del Nàstic, Dani Vidal.

El tècnic no podrà comptar amb Borja Martínez, sancionat. Mentre que podria tornar a la convocatòria David Concha, pendent encara del darrer entrenament. El partit es disputarà diumenge a les 12h.

PUBLICITAT