Oportunitat perduda

El Nàstic ha perdut contra el Córdoba per 0 a 2 i ha encadenat la tercera derrota consecutiva al Nou Estadi, on segueix sense guanyar allargant una dinàmica que perdura des del passat mes de desembre. En aquesta ocasió, però, els grana han fet mèrits suficients per treure un resultat positiu.

L’actuació arbitral tampoc ha ajudat. De fet, ha estat decisiva. En la primera part, Aythami Artiles ha avançat a l’equip andalús rematant un lliure directe al fons de la xarxa. El central canari, però, ha rematat en fora de joc. Poc després, el col·legiat li ha anul·lat un gol legal a Otar Kakabadze per un fora de joc inexistent de Manu Barreiro.

En la segona part, el Nàstic ha millorat amb els canvis que ha realitzat Nano. Sergio Tejera li ha donat més criteri a l’hora de fer avançar la pilota i Dumitru Cardoso més amplitud per la banda esquerra. Les ocasions generades, però, no han estat acompanyades d’encert. Les més clares, el remat de Manu Barreiro al travesser i un xut de Dumitru que ha fet lluir Kieszek.

En els últims minuts, amb un Nàstic totalment abocat a l’atac, el Córdoba ha aprofitat un contraatac perquè Sergi Guardiola, en posició dubtosa, hagi sentenciat el partit amb el 0 a 2 definitiu.

La derrota fa que el conjunt tarragoní acabi la jornada 17è amb 36 punts. Per tant, el marge pel que fa al descens és de quatre unitats. En el següent compromís visitarà l’AD Alcorcón. El partit es jugarà el pròxim diumenge a les 12 del migdia a l’Estadio de Santo Domingo.