Compartir
PUBLICITAT

Dues setmanes abans de l’arribada del Festival Minipop 2018, la Plaça Verdaguer de Tarragona arranca motors oferint l’exposició ’31 Mini Instants’ plasmant les fotografies del taller dels mini reporters amb la visió dels més petits sobre la passada edició del festival musical amb unes construccions jugables i divertides a l’aire lliure.

PUBLICITAT

La 8ª edició arribarà els dies 1, 2 i 3 de juny al Passeig de les Palmeres amb la previsió d’incrementar el públic de fora de la ciutat fomentant el turisme de proximitat i seguir-se consolidant com a festival de referència, tal com destaca el programador musical i reconegut cantant tarragoní, Lluís Gavaldà.

Mostra de l’èxit són el miler d’entrades anticipades que van quedar exhaurides abans de la presentació del cartell musical on enguany destaquen noms com Mishima, La Iaia i Joan Miquel Oliver.Una de les últimes incorporacions és el grup tarragoní TNM que presentarà el seu àlbum de debut «Matinada».

Silent Disco al Mercat Central, dissabte

Entre l’oferta cultural conformada per cinema, teatre, fotografia i tallers variats s’incorpora un espai networking per a músics i talleristes i la col·laboració de la Sala Zero que farà una mostra de la Silent Disco aquest dissabte al Mercat Central on es podrà gaudir de la música d’un dels seus dj’s, amb auriculars i dinar després amb l’oferta gastronòmica dels establiments del recinte.

Tot i el que el Passeig de les Palmeres junt al Balcó del Mediterrani és un dels reclams i emblemes del festival, no està garantida la seva ubicació pels propers anys, fet pel qual s’oferirà un arbre dels desitjos on es podran proposar altres indrets.

PUBLICITAT