La Pobla empata a l’Hospitalet en un partit de molt nivell

La Pobla de Mafumet ha mostrat la cara davant de l’Hospitalet, en un partit de molt nivell entre dos equips que busquen una plaça al playoff d’ascens a Segona B. Primer minut de partit i Èric Vilanova ha obert el marcador pels locals. L’atac de l’Hospitalet per igualar el marcador s’ha notat i abans del descans, Manzi ha marcat el gol de l’empat final.

La segona meitat del partit ha estat més dominada pel filial del Nàstic, que ha lluitat per aconseguir endur-se els tres punts del partit, tot i que el rival no li ha posat fàcil. Al final, 1-1 al marcador i un punt més a la classificació per cada equip. Això situa la Pobla a només 2 punts de la zona de promoció d’ascens.

La pròxima jornada la Pobla visita el Reus B Cambrils, equip situat a la part mitja de la taula classificatòria.