4 noves comparses al Carnaval 2020!

El Carnaval 2020 de Tarragona comptarà amb quatre noves comparses i avui hem pogut conèixer algunes d’elles a més de parlar amb la Mega Pubilla, la presentadora de La Gala Disfressa d’Or del 2020.

Carpe Diem, Petada i els Peripatètics, La màgia d’un poble i Dream Dance són les noves incorporacions d’enguany.

D’una banda Carpe Diem sorgeix amb alguns nostàlgics d’Aquí hi ha marro que el passat any va acomiadar-se del Carnaval. N’hem parlat amb Edgar Sumalla qui ens ha avançat que s’estrenaran amb la temàtica ‘La prodigiosa ciudad de oro’.

Per altra banda Els Peripatètics que van originar-se i poc després es van fusionar amb l’existent comparsa Petada. Ens han visitat Diana Morillas i Josepa Gomis qui a més de fer balanç de la passada edició per part de Petada, ens avancen que per enguany de forma conjunta defensaran la temàtica ‘Musas de la música’.

‘La màgia d’un poble’ té més de 10 anys d’experiència a la zona del Garraf i el Penedès i enguany es repten a integrar-se al carnaval tarragoní on lluiran la temàtica ‘Les il·lusions maies’.

Finalment la comparsa ‘Dream Dance’ que no ha assistit al nostre programa per donar-se a conèixer, sorgeix de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau.

Amb els convidats també ens hem divertit amb un divertit joc i amb el concurs de caixes dels oients optant a guanyar la tassa del programa i ja per últim cop a guanyar entrades dobles per la Disfressa d’Or que aquest diumenge podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

Ah! I hem parlat amb la Mega Pubilla, la presentadora de la gala d’enguany! No us ho perdeu!

PUBLICITAT