L’Ull32: Les nits no moren

En aquesta trenta-dosena revista ham volgut fer un repàs de com ha sigut l’oci nocturn a Tarragona. Ara passen moments difícils, però abans d’això com era? Quin ha de ser el seu futur?


Reportatge

Les nits no moren

PUBLICITAT

Sidonie recordava precisament divendres passat que els inicis del grup els podem trobar a Tarragona, concretament a la sala el Cau. Una de les sales mítiques de Tarragona que fa uns 29 anys que està en funcionament, tot i que des dels anys 60 ja existien aquests locals on encara hi ha el Cau i la Cova.

No és un dels indrets més afectats per la pandèmia, ja que la seva condició ha fet que no hagués d’estar tants mesos tancat com en altres llocs. (Escolta-ho)


Entrevista

Tota una vida vivint les nits

El Sant Joan d’aquest 2021 farà 50 anys que la discoteca Totem obria les portes per primer cop. L’aniversari els agafa en un moment complicat pel sector de l’oci nocturn, però de moment no han descartat celebrar-ho com toca. N’hem parlat amb els propietaris Maria León, i Christian Compte.

(Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la col·laboradora i dissenyadora, Laia Roca.

“L’oci nocturn ha estat un dels grans afectats per la pandèmia, i és per això que en la il·lustració d’aquesta setmana he volgut representar el moviment i les sensacions que aquests els establiments generaven. Esperem poder tornar-los a veure plens de gent, música i gresca!”


Oscàrboles | Vídeo

“Bailaremos el nuevo orden mundial”

Una setmana més l’Oscárboles ha fet una cançó. Aquesta ha parlat de com serà la tornada a les discoteques i la festa.

(Escolta-ho i mira-ho)

Pots recuperar aquí totes les seves cançons de l’Ull Tarragoní.


Anàlisi

Més vida

Moltes vegades s’ha qüestionat l’oci nocturn a Tarragona. Si el soroll, si n’hi ha molt, si n’hi ha poc i com hauria de ser. Precisament aquest divendres al plenari de l’Ajuntament de Tarragona se n’ha parlat d’aquesta qüestió. Els empresaris d’aquest món volen que la ciutat tingui un model definit d’oci nocturn, així com ja en tenen d’altres. El sector fa temps que reclama ajudes per poder continuar un cop passi la pandèmia, i ara sembla que aquest estiu pot ser podran tornar a reobrir.

Nosaltres hem volgut parlar amb gent jove sobre l’oci nocturn. Sobre com el veu, què ha de canviar un cop passi la pandèmia, i com veuen el futur de tot plegat. Ho hem fet amb els companys d’aquesta casa, Álvaro Rodríguez, i Paula Jansà.

(Mira-ho i escolta-ho)



Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT